У Луцьку дві сестри випали з вікна на сьомому поверсі

У Луцьку дві сестри випали з вікна на сьомому поверсі
Одна з дівчат загинула

Дівчата - двоюрідні сестри. Квартира, де сталася трагедія, була зачинена зсередини, стверджують місцеві ЗМІ.

У Луцьку з вікна сьомого поверху житлового багатоповерхового будинку випали дві неповнолітні дівчини. Одна з них померла, друга госпіталізована з травмами, повідомляє управління Нацполіції Волинської області в середу, 8 січня.
"Сьогодні після обіду в поліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Конякіна з вікна будинку випали двоє 15-річних дівчат. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. Попередньо встановлено, що дівчата випали з сьомого поверху. В результаті падіння одна дівчина загинула, іншу госпіталізували у відділення реанімації", - йдеться в повідомленні.
Одна з дівчат - мешканка Луцького району, друга - приїхала з Вінницької області.



Деталі: Попередньо встановлено, що двоє 15-річних дівчат, перебуваючи у квартирі, котра розташована на сьомому поверсі багатоповерхівки, вийшли на балкон. Після чого одна із них, жартуючи, почала перехилятися через перила. Вона не втримала рівновагу і почала падати. Інша дівчина схопила її за ноги,  намагалася врятувати, однак не впоралася та випала вслід за нею.
На місці працює слідчо-оперативна група. Після проведення слідчих дій буде вирішуватися питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
У свою чергу, місцеве видання Волинські новини повідомляє, що дівчата - двоюрідні сестри. Їм було по 15 років. Квартира, де сталася трагедія, була зачинена зсередини.

Related

Гаряча новина 736753534318921509

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item