Гороскоп на 20 лютого 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 20 лютого 2020 року.
Гороскоп на 20 лютого 2020 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні Овни зіткнуться з границею своїх можливостей, наприклад, з професійною межею або недостатністю прав. Не виключений жорсткий контроль, заборона, вимушена пауза в поступальному розвитку подій. Вас можуть обмежити старші або ті, хто має владу. Якщо ви зайшли в глухий кут через власну некомпетентність, перевитрати коштів або порушення правил, доведеться звинувачувати тільки себе.
Телець
Сьогодні доля ясно вкаже Тельцям межі, за які їм не слід виходити. Дотримуватися законів і встановлених правил особливо важливо, якщо ви ґрунтовно затрималися на чужій території, наприклад, в іншій країні або у відрядженні. А також, якщо ви пов'язуєте своє майбутнє благополуччя з еміграцією, кар'єрою вчителя або юриста, перемогою в довгій тяганині, професійною реалізацією за кордоном.
Близнюки
Сьогодні Близнюкам потрібна системна турбота про безпеку. Не ослабляйте контроль до ночі, перестраховка краща безпечності. Одночасно, важливо зробити необхідне і неприємне — наприклад, погасити борг, заплатити податок, прибрати джерело проблем. Рекомендується відповідальність у фінансовій сфері і в бізнесі, пунктуальність в технічних питаннях (ремонт, будівництво), обачність в інтимні моменти.
Рак
Сьогодні багатьом Ракам знадобиться така якість, як скромність. Не завадить розуміння свого об'єктивного місця в подіях або в партнерстві. В іншому випадку, можна потрапити під потужний контроль і пресинг. Є шанс бути «як за кам'яною стіною», але натомість доведеться рахуватися з особливостями цієї стіни. Наприклад, важким характером партнера, складнощами обстановки, ризиками професії, рамками етики.
Лев
Сьогодні Леви можуть виявитися в заручниках у обставин — наприклад, службового розкладу або професійної етики. Правила поведінки може продиктувати борг, відповідальність, страх за себе, свій проект або підопічних. Можливо, ви підійдете до критичної межі і зрозумієте, що шлях назад відрізаний. Небезпечно йти від проблем, якщо мова йде про здоров'я, особливо, про запущені хронічні нездужання.
Діва
Сьогодні Дівам навряд чи вдасться підкорити нові висоти або кардинально змінити сценарій подій. Зате залишається час зміцнити позиції і закріпити досягнутий результат. Якщо ви здобули перемогу в любові, творчості чи професії, вирішили фінансову, правову або іншу складну проблему, вам не варто знецінювати плоди своїх зусиль — навпаки, краще користуватися моментом і «висікти в граніті» пам'ять про них.
Терези
Сьогодні Терезам необхідно бачити межі своєї території і рамки своїх прав. Зірки радять дотримуватися їх не тільки в зовнішньому світі, а й удома. В іншому випадку, можлива розлука або відчуження з близькими, вірогідні чвари з батьками, начальством, офіційними інстанціями. Коректність важлива подвійно, якщо ви перебуваєте в гостях, в готелі, намагаєтеся освоїтися в чужій країні або культурному середовищі.
Скорпіон
Похмура атмосфера або кризова обстановка цієї доби навряд чи збентежить Скорпіонів. Більшість типових представників знаку умудриться витягти з неї певну користь — чи, як мінімум, виявиться в безпеці. Це відповідний момент для відвідування місць скорботи і для допомоги людям, які опинилися в складній ситуації (особливо, якщо до цього вас закликає приватна обставина або професійний обов'язок).
Стрілець
Стрільців ця доба закликає до економії коштів або до загальної стриманості. Не виключено, що після великих витрат або надмірностей потрібен аскетичний спосіб життя, скромність запитів, дієта. Не варто легковажно ставитися до довгострокових матеріальних зобов'язань, інакше є ризик створити передумови для тривалої кабали. Можливий інтерес до вживаних речей або на вторинному ринку пропозицій.
Козоріг
Для Козорогів це не найлегший день. Після праці і хвилювань може нахлинути хвиля втоми, не виключений напад песимізму, іпохондрії, страху, чорної меланхолії. Ситуацію здатна погіршити несприятлива зовнішня обстановка, хронічне нездужання. Зірки радять дати собі відпочинок, інакше є ризик невірно оцінити свої успіхи і перспективи, знецінити пройдений раніше шлях і зроблені вкладення.
Водолій
У цю добу доля може піддати Водоліїв випробуванню мовчанням, самотністю, хворобами, обмеженнями, прихованими страхами, навантаженнями. Можливо, ви опинитеся з проблемою сам на сам. Зірки радять використовувати такі моменти для напрацювання терпіння, смирення і внутрішнього стрижня. Якщо ви слабкі та вразливі, сьогодні не варто стомлюватися, довго перебувати в сирих, темних, похмурих, небезпечних місцях.
Риби
Сьогодні сама доля береже Риб від різного роду зловживань, ставлячи на шляху знаки, які попереджають і обмежують. Обставини ясно підкажуть вам, коли слід подвоїти контроль, продемонструвати відповідальність, припинити експеримент або покинути захід. Не доведеться довго сумніватися і в оцінці потенційних однодумців: ви без особливих зусиль зрозумієте, хто вам друг, а хто ворог.

Related

Цікаво 1527338009528944601

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item