У Кривому Розі пенсіонер убив і розчленував знайому через борг

У Кривому Розі пенсіонер убив і розчленував знайому через борг
У Кривому Розі пенсіонер розчленував подругу

Чоловік розкидав фрагменти тіла в різні водойми міста. Пенсіонер вчинив вбивство, щоб не повертати жертві борг.

 
У Кривому Розі міліція затримала чоловіка, який зізнався, що вбив і розчленував свою знайому, нібито щоб не повертати їй борг. Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області.
 
"За підозрою в умисному вбивстві поліція затримала 78-річного місцевого жителя", - йдеться в повідомленні.
 
Чоловіка затримали і вилучили у нього зброю вбивства - молоток, яким він вдарив жінку по голові. Також знайшли знаряддя, яким він розчленував тіло. Під час допитів пенсіонер зізнався, що потерпіла була його подругою і нагадала про борг, який треба повернути. Віддавати гроші чоловік не хотів, тому вбив подругу.
 
Згодом 18 лютого в одному з водоймищ міста виявили фрагменти тіла 76-річної жінки. Вбивця розчленував його і викинув у різні водойми.
 
 
За цим фактом порушено кримінальне провадження. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають. Встановлюються всі обставини події.
 
Раніше повідомлялося, що під Нікополем жінка через борг підпалила сина і брата, а сама повісилась. Жінка, якій через борг дошкуляли колектори, підпалила будинок з двома інвалідами, а сама повісилась у дворі.

Related

Гаряча новина 2147489398010979612

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item