Психологічно Зеленський вже давно капітулював перед Кремлем.

Психологічно Зеленський вже давно капітулював перед Кремлем.
Психологічно президент України Володимир Зеленський ще під час виборів повністю капітулював перед Російською Федерацією.

Про це розповів громадський діяч, керівник БФ "Мир і КО" Мирослав Гай в ефірі "Прямого".

"Наш президент говорить все, що йому на розум прийшло, психологічно він вже повністю капітулював перед Російською Федерацією, і це давно вже було, він ще під час виборів заявляв, що коли він буде президентом, він готовий стати перед Путіним на коліна, щоб ми всі подумали, що це такий образ, що це гра слів, а насправді він був абсолютно щирий зі своїм виборцем, треба тут йому віддати належне, він достатньо щира людина. І я впевнений, що він вірив в те, що можна зупинити отак війну, що він прийде, що достатньо просто припинити стріляти, що достатньо стати перед Путіним на коліна, це його психологічна готовність як людини. Віг не воїн, він не борець, який готовий своїм життям відстоювати національні інтереси", - зазначив Гай.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський під час 4-го Українського ланчу під час Мюнхенської конференції з безпеки заявив, що у його ментальності та у його мозку війна на вже Донбасі закінчилася, а Крим "був українським".

Народний депутат фракції "Європейської Солідарності" Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила, що заява президента Володимира Зеленського про те, що він "внутрішньо вже припинив війну" небезпечна, оскільки означає, що президент України закрив очі на те, що Росія продовжує чинити агресію.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський під час 4-го Українського ланчу під час Мюнхенської конференції з безпеки заявив, що у його ментальності та у його мозку війна на вже Донбасі закінчилася, а Крим "був українським".

Related

Політика 6067074632986225271

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item