В Одесі в супермаркеті сталася різанина

В Одесі в супермаркеті сталася різанина
У супермаркеті Одеси відвідувачеві порізали сідниці

Між двома відвідувачами спалахнула словесна перепалка, яка закінчилася різаниною. Особу нападника встановила поліція, потерпілого госпіталізували.

 
У супермаркеті на вулиці Канатній в Одесі сталася різанина між відвідувачами. Відео інциденту опубліковано на YouTube-каналі Vgorode Odessa в четвер, 13 лютого.
 
Інцидент стався близько 23:35. На записі видно, що двоє чоловіків почали суперечку біля каси, а потім між ними спалахнула бійка. Один з конфліктувальників дістав ніж і завдав ним кілька ударів, коли інший вже лежав на підлозі.
 
Бійку зупинили співробітники охорони і поліцейські, які прибули на місце події. Копи повідомили пізніше, що особа правопорушника була встановлена, після чого його відпустили.
 
Пораненого госпіталізували з пораненнями в області сідниць, характер заподіяних йому ушкоджень не стаеовить небезпеки для життя.
Нагадаємо, що раніше у Вінницькій області чоловік з виделкою напав на копа. На вимогу зупинитися правопорушник не реагував, тоді поліцейський вистрілив вгору.
 
Також повідомлялося, що в Києві зарізали чоловіка. Потерпілий зміг дійти до будинку, де і помер на руках у рідних. Якими на вигляд були нападники, він не встиг сказати.

Related

Суспільство 7398428525951108241

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item