Під Херсоном батько з дитиною провалилися під лід

Під Херсоном батько з дитиною провалилися під лід
На Херсонщині батько з сином провалилися під лід

Чоловік загинув, п'ятирічного хлопчика врятував місцевий житель, який стрибнув в ополонку за дитиною.

 
У Херсонській області чоловік провалився під лід разом із п'ятирічним сином. Про це повідомляє прес-служба ДСНС області у четвер, 13 лютого.
 
Чоловік потонув, а дитину врятував місцевий житель.
 
Місцева жителька зателефонувала в службу 101 смт Іванівка 12 лютого о 16:23. Вона повідомила, що на центральному ставку провалилися на льоду люди.
 
"За словами очевидців, встановлено, що 32-річний батько з 5-річним сином пішли по льоду і провалилися. Батько, намагаючись врятувати сина, виштовхував його на лід, і врешті-решт пішов під воду. Місцева мешканка, побачивши, що відбувається на ставку, стала кликати на допомогу і подзвонила до Служби порятунку. Проїжджаючи на скутері, 33-річний житель Іванівки зупинився і кинувся по льоду до дитини. Він стрибнув в ополонку і підтримував дитину до прибуття рятувальників. Батько на той час уже зник під водою", - сказано в повідомленні.
 
Після прибуття рятувальники побачили в ополонці, на відстані близько 20 метрів від берега, двох людей - чоловіка і хлопчика. Рятувальник обережно підповз до місця події і кинув постраждалим мотузку.
 
"Після чого людей вдалося витягнути на берег і каретою швидкої доставили до райлікарні. За інформацією медиків, здоров'ю хлопчика і чоловіка загрози немає", - підсумували рятувальники.
 
Тіло потонулого чоловіка будуть шукати водолази.
 
Нагадаємо, що раніше в Запорізькій області потонули три дитини. Медики намагалися врятувати дітей, але безрезультатно. Двоє із загиблих - близнюки, стверджують місцеві ЗМІ.
 
Також повідомлялося, що під Дніпром автомобіль злетів у воду з моста. Машина впала з містка над скидним каналом, в результаті чого загинула 19-річна дівчина. Рятувальникам вдалося витягнути з води 50-річного водія.

Related

Гаряча новина 1332153387202648375

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item