Зеленський про Санжари: Як Європа середньовіччя

Зеленський про Санжари: Як Європа середньовіччя
Зеленський висловився про заворушення в Нових Санжарах

Глава держави невесело пожартував про те, що вчорашній день йому нагадав Європу епохи середньовіччя.

 
Президент України Володимир Зеленський заявив, що вчора Україна йому нагадала Європу часів середньовіччя. Про це він сказав у п'ятницю, 21 лютого, виступаючи на церемонії нагородження переможців конкурсу грантів Українського фонду стартапів.
 
Таким порівнянням глава держави відреагував на вчорашні події в Нових Санжарах, де протестувальники цілий день блокували дороги, щоб не пропустити в санаторій евакуйованих з Китаю.
 
"У першу чергу, я хочу привітати як президент усіх українців, які повернулися на батьківщину вчора з китайського міста Ухань. Ми всі, я впевнений, бажаємо їм міцного здоров'я і віримо, що вже в найближчі тижні вони будуть вдома. Але, знаєте, чесно кажучи, ми постійно говоримо, що Україна - це Європа, так ось вчора, відверто вам скажу, у деяких епізодах здавалося, що ми Європа епохи середньовіччя, на жаль", - казав Зеленський, закликавши не забувати, що ми всі люди.
 
Крім того, він висловив надію, що найближчим часом з'явиться стартап, який навчить деяких громадян людяності, поваги, єдності і критичного мислення.
 
 
Раніше в Офісі президента розповіли про реакцію Зеленського на Нові Санжари. За словами його прес-секретаря Юлії Мендель, Зеленський практично весь день присвятив проведенню евакуації.

P.S.

Хочеться лише додати: Чий уряд - того і проблеми!
  • Чому нічого не передбачено?
  • Де маски для жителів?
  • Чому не попередили  жителів Нових Санжар?
  • Чому не поселили в Конча-Заспі?

Related

Політика 5662665242676877363

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item