У Великій Британії від коронавірусу вилікувався 98-річний ветеран Другої світової

У Великій Британії від коронавірусу вилікувався 98-річний ветеран Другої світової

98-річний британець і ветеран Другої світової війни Джек Боуден вилікувався від коронавірусу. Вважається, що це найстаріша людина у Великій Британії, якій вдалося подолати COVID-19.
Про це повідомляє The Bolton News.
16 березня Боудена поклали в лікарню Роял-Болтон із діагностованою інфекцією сечового міхура, але через два дні в нього виявили коронавірус.
Утім уже 21 березня чоловік вилікувався, і медики вирішили виписати його з лікарні — за їхніми словами, вдома в Боудена менший ризик заразитися.
Наймолодший син чоловіка — 58-річний Марк — розповів журналістам, що після того, як дізнався про діагноз батька, написав йому прощального листа.
«Я думав, що більше ніколи його не побачу… Але до п’ятниці (20 березня — ред.) лікарі сказали мені, що в нього лише незначна легенева інфекція», — сказав він.
У травні Джек Роуден — прадідусь і аптекар за професією — святкуватиме 99-ий день народження.
Нагадаємо, раніше в іранському місті Сімнан заразилася коронавірусом та одужала 103-річна жінка. У Китаї теж одужала 103-річна жінка, яка була інфікована коронавірусом.

Станом на ранок 25 березня у світі офіційно зареєстрували 422 989 випадків інфікування коронавірусом SARS-CoV-2, 18 915 смертей та 108 578 випадків, коли пацієнти успішно одужали.

Related

Події у світі 5117711301392670894

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item