5 фруктів, які спалюють жир швидше, ніж постійні тренування

За допомогою фруктів можна досить швидко схуднути.
5 фруктів, які спалюють жир швидше, ніж постійні тренування
Вживання більшої кількості свіжих фруктів щодня — запорука не лише гарного здоров'я, але і гарної фігури. Дієтологи навіть склали список з тих фруктів, які особливо активно допомагають спалювати жир і не дозволяють нам набирати зайву вагу знову. А ми відібрали п'ятірку лідерів і радимо вам починати вживати їх вже зараз!
Чорниця
Дослідження, у якому взяли участь понад 100 тисяч дорослих людей, підтвердило: антиоксиданти флавоноїдів здатні допомагати нам підтримувати здорову вагу. Цих антиоксидантів особливо багато у темних ягодах: чорниці, ожині, чорній смородині, лохині. Тож варто їсти їх якомога частіше — тим більше, що корисних властивостей вони не втрачають ані у замороженому, ані у сушеному, ані навіть у вареному вигляді.
Яблука
По-перше, у яблуках багато тих самих антиоксидантів флавоноїдів, про які вже говорилося вище. А, по-друге, вони багаті на клітковину, яка стимулює травлення, підтримує наш кишківник у формі і допомагає контролювати рівень цукру у крові. Обов'язково їжте їх зі шкіркою, оскільки у ній міститься основна частка корисних антиоксидантів та вітамінів.
Груші
Якщо яблука вам не дуже подобаються або здаються занадто твердими, ви завжди можете з'їсти грушу: у цих фруктах містяться ті ж корисні речовини, і вони теж багаті на клітковину. А краще за все — поєднувати їх!
Полуниця
Як і чорниця, полуниця багата на антоціаніни, а тому допомагає нам підтримувати здорову вагу. Крім того, антиоксиданти дуже корисні для здоров'я нашого мозку: вони підтримують активність тих зон, які відповідають за пам'ять, а також здатність до сприйняття та обробки інформації. Чим частіше ви їсте свіжі ягоди, тим вищим буде ваш захист від вікової деменції!
Перець
Так, ми теж здивовані, але з ботанікою не посперечаєшся: технічно перець — це фрукт. І, до того ж, дуже корисний фрукт! У тому числі і за рахунок капсаїцину — компонента, який надає перцю його гостроту, а нам допомагає стимулювати метаболізм та робити процес спалювання зайвого жиру більш активним.

Related

Здоров'я 1378592054387635465

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item