Зеленський зібрав Раду реформ і роздав завдання

Зеленський зібрав Раду реформ і роздав завдання
На засіданні Зеленський назвав пріоритетні реформи

Президент вперше провів засідання Ради реформ, членів якої він призначив тиждень тому.

 
Президент Володимир Зеленський провів перше засідання Національної ради реформ за участю керівництва Кабінету Міністрів і Верховної Ради, повідомляє Офіс президента у вівторок, 30 червня.
 
Відкриваючи засідання, Зеленський оцінив якість і динаміку втілення змін в Україні. За його словами, говорити про ефективність будь-якої реформи можна тільки в тому випадку, якщо вона є результативною.
 
"Будь-яка реформа - це, перш за все, результат. Коли ти йдеш по вулиці і відчуваєш себе в безпеці. Коли ти приходиш додому, а в кишені є гроші, тобто, ти заробляєш. Тому для мене реформи - це можливість", - зазначив він.
 
Президент акцентував на необхідності судової реформи і системи охорони здоров'я. Крім того, він наголосив на необхідності доступних кредитів для населення, реформування податкової системи, прискорення приватизації, відзначив позитивний прогрес у сфері діджиталізаціі і успіхи в області інфраструктури, зокрема в реалізації проекту Велике будівництво.
 
"Реформи - це ще і про відповідальність. Хтось повинен нести відповідальність і давати результат. Тому я думаю, що це головне завдання для Національної ради реформ. Зробити все, щоб нам всім хотілося жити в Україні", - резюмував Зеленський.
 
Відзначимо, згідно з останнім опитуванням, рівень недовіри до Зеленського перевищив рівень довіри на 10%. При цьому президент залишається політиком з найвищим рівнем довіри серед населення - 41%. У той же час, рівень недовіри до президента склав 51%.

Related

Політика 9109678003847005921

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item