У Харківській області СБУ затримала банду "Князя"

У Харківській області СБУ затримала банду "Князя"
СБУ затримала членів ОЗУ в Харківській області

Організоване злочинне угруповання тероризувало жителів Харківської, Дніпропетровської та Полтавської областей.

 
У Харківській області СБУ викрила організоване злочинне угруповання, відоме за кримінальним прізвиськом її лідера "Князя". Про це повідомляє прес-служба СБУ.
 
Угруповання тривалий час займалося здирництвом, рейдерством і навмисними вбивствами в Харківській, Дніпропетровській і Полтавській областях.
 
До складу ОЗУ входили також і колишні правоохоронці. Угруповання мало значний вплив на представників органів місцевої влади.
 
Правоохоронці в ході обшуків вилучили майже 8,4 мільйона гривень, близько 170 тисяч доларів США та 40 тисяч євро, зброю і боєприпаси різних видів.
 
СБУ проводить слідчі дії для затримання інших учасників угруповання, в тому числі лідера, який керував діяльністю ОЗУ з-за кордону.





Раніше повідомлялося, що в Харкові викрили злочинне угруповання, члени якого вимагали гроші у підприємців під виглядом співробітників Служби безпеки України.
 
Також повідомлялося, що в Чернігівській області СБУ запобігла несанкціонованому втручанню інтернет-провайдера в роботу системи зв'язку військової частини.

Related

Гаряча новина 1482780866369509098

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item