«Король» не просто голий, але ще і дурний: волонтер в пух і прах розгромив управління Зеленського

«Король» не просто голий, але ще і дурний: волонтер в пух і прах розгромив управління Зеленського

Навіщо ви нервуєте з приводу відставки Смолія? Це ж абсолютно природне явище. Його все одно прибрали б. Він не потрібен в цій кімнаті сміху з кривими дзеркалами. Не буває так, щоб скрізь усе зламали, а НБУ вигрібає всі гівна за дилетантами. Ви цього хочете? Нехай тепер Зеленський призначає свою людину і приймає відповідальність за свої дії.
Краще швидко. Менше зруйнують і вкрадуть. І чим швидше ми торкнемося дна, тим швидше дійде до основної маси виборця, що «король» не просто голий, але ще і дурний. І не здатний керувати державою. По іншому ніяк.  Розумієте, процес настання п..здец, він же незворотний. З Смолієм або без, але він настане. Тому що при владі КВНщик, який отримав диплом юриста у ВНЗ завдяки тому, що там працював його батько. І поїздкам на КВН замість навчання. Ще й з купою комплексів. Тому що до управління державою Зеленський призначає корабельних сосен, Третьякових, а в заступники міністрів бере силіконових борцуніх з проститутами. У той час коли за лаштунками мільярди гривень перетікають в кишеню Коломйского.
Розумієте, це рівень управління державою. КВНщики, кварталівці і вся шоубіз туса рулить країною. В інтересах олігарха. Коли всі рішення приймаються за порадою тих, хто працює на Коломойського. Занурення повинно статися, і воно станеться. І ми з вами це знали. Знали ще до виборів. І так само знали, що чим швидше піде під воду, тим швидше досягне дна. І тільки потім почнемо спливати. Коли вдарить по кишені і холодильнику кожного. Тільки тоді вони хоч щось зрозуміють. По іншому ніяк. І борючись за нормальних людей які залишилися в цій владі, ми просто затягуємо агонію і перетягуємо негатив на них. Нехай Зеленський сам несе за все відповідальність. Нехай його люди отримують негатив. Чим швидше вони все зламають, тим швидше зможемо почати відбудовувати. Так, дуже шкода часу.
Так, дуже шкода попередніх 6 років. Але мудрий нарід вибрав лицедія. Нехай жере повноїю ложкою. А нам поки потрібно просто тримати лад і не зійти з розуму. Скоро знову нам доведеться починати впахівать як 14. А може і більше. А поки просто радійте. Кожній дурниці. Кожному ідіотському призначенню. Це так чудово. Ми всі в першому ряду цирку. І не забувайте допомагати і підтримувати армію. Це те, з чого нам знову доведеться починати відновлення.

Related

Події в Україні 9015700360979668310

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item