Стали відомі деталі ДТП з шістьма загиблими

Стали відомі деталі ДТП з шістьма загиблими
ДТП під Одесою

Автомобіль, в салоні якого перебували четверо молодих чоловіків виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з іншим автомобілем.

В одному з авто, яке в суботу, 18 липня зіткнулися на трасі Одеса - Рені, їхало четверо 23-річних хлопців. Всі вони загинули. У другому автомобілі загинула подружня пара пенсіонерів, повідомляє прес-служба поліції області.
"Всі учасники дорожньо-транспортної пригоди встановлені. В автомобілі ВАЗ їхали четверо 23-річних хлопців. Вони - колишні однокласники, жителі Ренійського району. Хлопці поверталися з відпочинку, і всі загинули на місці події. У зустрічному напрямку, в с. Приморське Кілійського району, на автомобілі Mitsubishi Outlander їхали п'ятеро членів сім'ї з Ізмаїла. 63-річний водій і його 60-річна дружина, яка сиділа на передньому сидінні, загинули на місці, ще троє - в лікарні", - йдеться в повідомленні.
Попередньо встановлено, що зіткнення транспортних засобів відбулося, коли автомобіль ВАЗ виїхав на зустрічну смугу.
Нагадаємо, ДТП сталася 18 липня о восьмій ранку поблизу села Саф'яни Ізмаїльського району. Серед трьох госпіталізованих - дитина 2018 р.н., уточнили в поліції.
За даним фактом слідчі розпочали досудове розслідування за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами (ч.3 ст.286) Кримінального кодексу України.
В рамках провадження призначена низка експертиз.
Нагадаємо, пізніше в Одеській області сталася ще одна ДТП - фура влетіла в Газель, загинули дві людини і ще дві постраждали.

Related

Гаряча новина 97887350131536598

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item