У центрі Києва знайшли вибуховий пристрій - поліція

У центрі Києва знайшли вибуховий пристрій - поліція
У Києві знайшли вибухівку

На місці працюють співробітники слідчо-оперативної служби, вони збирають матеріали для відкриття кримінального провадження.

У центрі Києва поліція виявила і знешкодила вибуховий пристрій. Про це повідомляється на сайті столичної поліції 9 серпня.
Співробітники поліції виїхали на вулицю Велика Васильківська після надходження повідомлення про виявлення підозрілого предмета. Фахівці-вибухотехніки знешкодили цей предмет, ніхто не постраждав.
Уточнюється, що на місці працюють співробітники слідчо-оперативної служби, вони збирають матеріали для відкриття кримінального провадження.
Раніше в Україні сталося три інциденти із захопленням заручників. 21 липня громадянин України взяв у заручники пасажирів автобуса в центрі Луцька. Він вимагав, щоб президент Володимир Зеленський порадив фільм. Загарбник був затриманий в результаті штурму.
23 липня в Полтаві чоловік взяв у заручники начальника місцевого карного розшуку. Пізніше загарбник був застрелений під час переслідування.
3 серпня громадянин Узбекистану захопив відділення банку в центрі Києва і погрожував його підірвати, спецназу вдалося знешкодити терориста.

Related

Гаряча новина 6750741022328187971

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item