6 днів до виборів. Програми кандидатів у мери і партій зібрали на одному сайті

До місцевих виборів лишилося 6 днів. Партії та кандидати в мери публікують свої програми.

Громадська організація "Центр спільних дій" зробила сайт "Вибори 2020. За кого голосувати?".

На сайті зібрано кандидатів у мери обласних центрів та партії з пропозиціями у сферах, на які вони безпосередньо можуть вплинути.


6 днів до виборів. Програми кандидатів у мери і партій зібрали на одному сайті

В інструменті виокремили кандидатів у мери, які займають перші 3 щаблі у соціологічних опитуваннях.

Розмістили програмні дані 5 партій - також відповідно до рейтингів.

Кандидати і партії наведені в алфавітному порядку.

Щоб знайти інформацію, достатньо клікнути на назву обласного центру.

"Завдяки реформі децентралізації місцева влада отримала чимало повноважень, аби зробити твоє життя максимально комфортним.

Обирати тих, хто буде управляти громадою наступні 5 років, потрібно ще більш зважено та свідомо. Раціональний вибір, може, і не гарантує, але точно сприятиме тому, що політика голови громади та депутатів місцевої ради протягом усієї каденції відповідатиме запиту тих, хто їх обере.

Кожен відповідальний виборець повинен ознайомитися з планами своїх кандидатів та партій не з блакитних екранів чи постів у соцмережах, а з офіційних документів – програм.

Тому ми зібрали позиції топкандидатів у мери та партій до міських рад найбільших міст України – обласних центрів. Всі їхні позиції – без "води" та емоційних викрутасів, структуровані за найважливішими для громадян сферами, за які відповідає влада на місцях. Тому ти можеш порівняти пропозиції топ-3 кандидатів та топ-5 партій у зручний спосіб", - повідомляють автори сайту.

Триває підготовка до місцевих виборів. Територіальні виборчі комісії реєстрували кандидатів у депутати місцевих рад і на посади сільських, селищних, міських голів. 9 жовтня завершилося формування дільничних комісій. Голосування відбудеться 25 жовтня.

Related

Політика 2632090707173907610

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item