Тримайтеся подалі від цих продуктів в магазині

Є продукти, які ми помилково вважаємо корисними, але це не так. Іноді навіть найбільш нешкідливі продукти, які ми купуємо щодня, можуть завдати шкоди нашому здоров'ю. Коли ми йдемо в магазин, важливо розуміти, що ми дійсно купуємо.

Ось 4 продукту, від яких варто відмовитися в магазині:

Крабові палички

Крабові палички — популярне і недороге доповнення до багатьох видів салатів, але в них є все, крім крабового м'яса. Вони містять пюре з філе білої риби, яке іноді замінюють глютеном, крохмалем або білком. Вони також містять велику кількість цукру, ароматизаторів та барвників. Вони шкідливі не тільки через всі ці штучні добавки, а й через небезпеку харчового отруєння.

Виноград

Виноград — це продукт з надзвичайно коротким терміном зберігання. Його слід вживати відразу після збору, але цього не може статися, коли ми купуємо його в супермаркеті. У магазинах покращують зовнішній вигляд винограду за допомогою різних хімічних засобів. Ось чому ви повинні знати, що якщо ви купуєте виноград, і він багато днів перебуває в ідеальному стані, значить, він зазнав серйозній хімічній обробці.

Риба в пластикових банках

Термін придатності цієї риби вкрай короткий. Ось чому риба в пластикових банках зберігається в оливковій олії або іншому маслі, яке підтримує її форму. Якщо рибу залишити в розсолі, велика ймовірність того, що в неї додадуть гексаметилентетрамин. Ця хімічна речовина заборонена в багатьох країнах.

Червона квасоля

Страви з червоної квасолі мають багато переваг і шкоди. Червона квасоля може нашкодити нам, якщо її неправильно приготувати. Якщо ви не варите квасолю досить довго, вона може стати отруйною, тому що містить багато природних токсинів. Перед приготуванням боби краще замочити у воді на кілька годин, а потім відварити.