Кулінар розкрила секрет приготування ідеальної печеної картоплі

Найсмачніша запечена картопля виходить тільки, якщо попередньо її відварити.
При цьому, просто опустити продукт в окріп мало – потрібно дати йому повністю зваритися.
Такими порадами поділилася Ребекка Вілсон. Рецепт ідеальної запеченої картоплі міститься в її новій кулінарній книзі Family Comforts – вона вже очолює список бестселерів Amazon, пише Daily Mirror.
Дівчина є не тільки авторкою книг з рецептами, а й веде кулінарний блог на своїй сторінці в Instagram. Її сторінка з порадами по приготуванню їжі набрала вже 480 тисяч підписників

Так, на думку дівчини тільки за допомогою такого способу можна домогтися того, щоб картопля була м'якою всередині, а зовні хрусткою. Як вона розповіла, після того, як ви відварили картоплю, воду потрібно злити і дати їй просохнути.
Потім потрібно змастити скибочки маслом і поставити в розігріту духовку.
"Готуючи смажену картоплю, обов'язково варіть її, поки вона не стане достатньо готовою, – не варіть її на пару. Це додасть їй м'якої текстури. Вимкнувши плиту, злийте воду і дайте їй настоятися, щоб волога могла випаруватися, а потім струсіть , щоб края стали хрусткими. Нарешті, обмажте картоплю обраним маслом і поставте її в гарячу духовку, але не забудьте кілька разів перевернути", – наводить видання слова Вілсон.

Відзначимо, раніше ми писали, як приготувати ідеальну картопля по-селянськи. Домогтися бездоганного смаку страви можна не тільки приготувавши її в духовці. Для цього також підійде й мікрохвильовка. Секрет у тому, що в кожній картоплині потрібно зробити по кілька проколів виделкою. Приготування займе близько 30 хвилин. Детальніше – у матеріалі.
Як повідомлялось, в Україні може різко підскочити ціна на картоплю. До кінця жовтня вона може становити до 7 грн за кілограм. Водночас експерти попереджають: якість продукту, не зважаючи на високу ціну, залишає бажати кращого.