Кабмін знайшов для фортифікацій на Харківщині ще 238 млн

Кабмін знайшов для фортифікацій на Харківщині ще 238 млн
Будівництво укріплень у Харківській області

Раніше ці кошти було виділено з резервного фонду Миколаївській та Рівненській обласним військовим адміністраціям.


Кабінет міністрів переспрямував 238,3 млн гривень на будівництво військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд у Харківській області. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у Telegram у вівторок, 18 червня.
 
Зокрема кошти обсягом 238 млн 28,5 тисяч гривень спрямовано Харківській обласній державній адміністрації на будівництво військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд, фортифікаційного обладнання оборонних рубежів, улаштування системи невибухових загороджень.
 
Зазначається, що раніше ці кошти було виділено з резервного фонду державного бюджету Миколаївській та Рівненській обласним військовим адміністраціям.

Нагадаємо, 10 травня російські війська розпочали наступ на Харківщину, перейшовши український кордон одразу у двох напрямках. За тиждень окупантам вдалося захопити до десяти населених пунктів. Через це виникло багато питань, щодо будівництва фортифікацій у Харківській області.

Харківська ОВА відмовилася надавати інформацію щодо підприємств, які не виконали договірні зобов’язання перед адміністрацією щодо будівництва оборонних фортифікацій у регіоні.

Верховна Рада створила тимчасово слідчу комісію щодо облаштування фортифікацій та закупівлі дронів в Україні.

Related

Гаряча новина 5057858291205891946

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item