Зеленський озвучив, що він запропонує Трампу

Зеленський озвучив, що він запропонує Трампу
Володимир Зеленський хоче подивитися в очі Дональду Трампу

Україна не стоятиме з простягнутою рукою, але їй потрібні більш дешеві гроші, зауважив президент Зеленський.

Під час зустрічі президента України Володимира Зеленського та американського лідера Дональда Трампа основним постане питання економічного співробітництва між двома країнами. Про це Зеленський сказав в інтерв'ю програмі "100 днів президента України", оприлюдненому на телеканалі 1+1 у суботу, 31 серпня.
Зеленський зазначив, що США "відверто підтримують" Україну і є стратегічним партнером у багатьох сферах, особливо в енергетиці та оборонно-промисловому комплексі.
 
"З президентом (США. - ред.) треба зустрітися, познайомитися - подивитися в очі, сказати, що їх цікавить в країні, ми скажемо - що нам потрібно від них. Ми не будемо стояти з простягнутою рукою, ми пропонуємо: інвестуйте в країну, нам потрібні більш дешеві гроші. Я розумію, що немає довіри до правоохоронної системи, але будемо над цим працювати. Ми повинні бути сильною, незалежною країною і пишатися нею. І їхати просто сказати: "Будь ласка, дайте нам трошки грошей. Ви така велика країна, ми будемо Вас підтримувати" - ні! Ми - нормальна країна, у нас просто йде війна. Ми сильна країна, і у нас дуже хороші люди, і не дурніші за будь-яку Америку. Тому давайте разом працювати", - пояснив Зеленський.
 
Він додав, що "є ще питання міжнародних відносин, вирішення питання припинення війни, розраховуємо на їхню (американців. - ред.) підтримку, але вони відверто підтримують".
 
Нагадаємо, на цих вихідних у Варшаві планувалася перша зустріч Зеленського з Трампом, але вона не відбудеться, оскільки президент США скасував поїздку в Польщу через наближення до Флориди урагану Доріан.
 
Тепер планується, що зустріч лідерів України і США відбудеться в період з 24 до 28 вересня в Нью-Йорку під час 74-ої сесії Генеральної асамблеї ООН.

Related

Політика 749695228769953765

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item