У заступниці Луценка знайшли "прослушку"

У заступниці Луценка знайшли "прослушку"

У службовому кабінеті заступниці генпрокурора Анжели Стрижевськоїзнайшли встановлені без дозволу прослуховувальні засоби. Їх пов'язують із адмінпротоколом, складеним на директора НАБУ Артема Ситника.
Про це у Facebook повідомила прес-секретарка Луценка Лариса Сарган.
Після виявлення "прослушки" викликали слідчо-оперативну групу СБУ та зареєстрували кримінальне провадження.
"Ми пов'язуємо це із тим, що саме цей заступник – Анжела Стрижевська – є керівником прокурора, який підтримує адмінпротокол щодо А. Ситника. Для санкціонованого прослуховування кабінету одного з керівників ГПУ необхідний дозвіл або від заступника генпрокурора, або від самого генерального прокурора. Відповідно, у даному випадку мав би бути дозвіл від керівника САП-заступника генпрокурора. Натомість жоден із заступників ГПУ, генпрокурор чи керівник САП таку "прослушку" не санкціонували", — написала Сарган.
На Ситника склали адмінпротокол за можливе порушення при одержанні подарунків, а саме відпочинку на одній із мисливських баз на Рівненщині. На засіданні 20 серпня мають заслухати свідків сторони обвинувачення та захисту. Директор НАБУ має долучитися до засідання Сарненського суду через відеозв'язок із Києва, із Солом'янського райсуду.

Related

Політика 4452674359781394769

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item