У Харкові коп побив пенсіонера за вимогу поступитися місцем у трамваї - ЗМІ

У Харкові коп побив пенсіонера за вимогу поступитися місцем у трамваї - ЗМІ
Пенсіонеру наклали кілька швів

Дільничний інспектор у цивільному зайняв місце для інвалідів у громадському транспорті. На потребу звільнити його працівник поліції відреагував украй неадекватно.

 
У Харкові дільничний інспектор поліції побив 68-річного чоловіка за прохання поступитися місцем у трамваї, повідомляє видання Комментарии.Харьков.
 
За інформацією журналістів, інцидент стався, коли потерпілий Сергій Слинько на трамваї повертався з дружиною додому з онкодиспансеру. Побачивши на місці, призначеному для інвалідів, молодого чоловіка в червоній футболці, жінка, схилившись до нього, сказала, що він займає спеціальне місце, і попросила звільнити його, додавши, що може показати посвідчення з інвалідності. Той відповів нецензурною лайкою, після чого за дружину заступився потерпілий, смикнувши хлопця за плече і вказавши на вік жінки.
 
"Ти що, зовсім з глузду з'їхав, вона тобі в бабусі годиться. Мені здавалося, що це якийсь несамовитий чоловік. Він мовчки розвернувся і вдарив мене кулаком в обличчя. Я кинувся на нього у відповідь, зав'язалася бійка", - розповів пенсіонер.
 
Коли водійка трамвая крикнула, що викликає поліцію, пенсіонер спробував скрутити кривдника, щоб передати правоохоронцям. Але молодий чоловік вдарив пенсіонера головою і вискочив з трамвая.
 
"У цей момент хтось крикнув: "Так це ж наш дільничний". Тоді з трамвая вискочили ще кілька чоловіків. Бачачи, що я його наздоганяю, він розвернувся і знову кинувся на мене", - повідомив потерпілий.


Людям вдалося затримати хлопця і зупинити проїжджалий повз автомобіль патрульних.
 
Під час розгляду з'ясувалося, що пасажир трамвая, який відповів лайкою і фізичним насильством на прохання поступитися місцем, - 23-річний дільничний інспектор Слобідського відділу поліції Харкова Вадим Порфир'єв.
 
Після інциденту потерпілого з розсіченнями, гематомою і саднами відвезла швидка допомога.
 
Після того, що сталося, пенсіонер написав заяву в поліцію. Зараз у поліції говорять, що матеріали щодо дільничного передано в обласну прокуратуру для визначення підслідності, а керівництво призначило службову перевірку.
 
Дільничного тим часом від роботи не відсторонено. Від коментарів він відмовляється, переадресовуючи питання до свого адвоката, пишуть Комментарии.Харьков.
 
Нагадаємо, минулого місяця в одному із сіл Житомирської області сталася бійка зі стріляниною між місцевими жителями і нетверезими приїжджими. Заїжджими виявилися працівники поліції із сусідньої області.

Related

Суспільство 6417262963341509243

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item