На Миколаївщині злочинне угруповання викрадало людей

На Миколаївщині злочинне угруповання викрадало людей
У Миколаївській області викрили ОЗГ, яка викрадала людей

Двох учасників заарештував суд до 25 грудня без можливості внести заставу. Їх підозрюють в захопленні заручників, незаконне позбавлення людини свободи, викраденні людини, побої і катування.

У Миколаєві суд заарештував двох учасників злочинного угруповання, підозрюваних в скоєнні низки тяжких злочинів на території області. Про це повідомляє прес-служба департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції в неділю, 3 листопада.
Учасники злочинного угруповання і їх "лідер" підозрюються, зокрема, в захопленні заручників; незаконному позбавленні волі або викрадення людини; побої і катування, а також у незаконному заволодінні транспортним засобом; викраденні, привласненні, вимаганні документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем або їх пошкодження; незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами.

Суддя задовольнив клопотання слідчого і обрав запобіжний захід другому учаснику злочинного угруповання. Останній є так званою "правою рукою" лідера цього угрупування, якого суд трьома годинами раніше відправив під варту до 25 грудня 2019 року без можливості внести заставу.
Другому підозрюваному суд обрав аналогічний запобіжний захід - утримання під вартою. Стосовно ще двох учасників - суд обиратиме їм запобіжний захід у неділю 3 листопада.
Підозрювані - двоє раніше судимі жителі Миколаєва, ще двоє - жителі Вознесенська. Лідер угруповання - 49-річний житель Миколаєва. Є підсудним у двох резонансних справах і відпущений судом під заставу. Раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкі злочини.
За місцем проживання зловмисників, в їх автомобілях і офісах було вилучено понад сотні патронів до різної зброї, в тому числі до автоматичної, три пістолети, ножі, а також наркотичні речовини. Крім того, в автомобілі одного із затриманих перебував чоловік - громадянин РФ, який перебуває в міжнародному розшуку.
Раніше повідомлялося, що під Вінницею спецназ звільнив заручника. До цього 24-річного жителя Калинівки кілька годин утримували двоє чоловіків.
Нагадаємо, на Херсонщині поліцейські звільнили дівчину, яку викрав колишній хлопець. Чоловік вирішив силою змусити дівчину жити з ним. Він пов'язав потерпілу і відвіз за межі села.

Related

Суспільство 3631035647553340463

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item