У Вінниці ветерани АТО вимагали покарання для керівництва країни

У Вінниці ветерани АТО вимагали покарання для керівництва країни
Протест ветеранів у Вінниці

Біля будівлі Вінницької ОДА ветерани вимагали притягнути до відповідальності за бездіяльність вище військове керівництво України.

 
У Вінниці ветерани АТО вимагали притягнути до відповідальності вище військове керівництво країни через бездіяльність після поранення військового на Донбасі. Відео з місця пікету опублікував голова Вінницької ОДА Сергій Борзов у Facebook.
 
Ветерани обурені бездіяльністю вищого військового керівництва, яке не забезпечило порятунок українського військового, пораненого 13 липня біля населеного пункту Зайцеве Донецької області.
 
До протестувальників вийшов голова Вінницької ОДА Сергій Борзов. Учасники пікету вимагали оприлюднити ім'я загиблого і нагородити героя.
 
"Сержант Ярослав Журавель - український боєць, якого кілька днів не могли евакуювати після поранення. Його тіло забрали. Він удома - в Дніпрі. Назвати ім'я загиблого мене просили сьогодні на пікеті під ОДА", - написав голова Вінницької ОДА в Facebook.
 
 
Нагадаємо, в Донецькій області внаслідок обстрілу загинув військовий медик, який намагався евакуювати з поля бою тіло загиблого товариша по службі.
 
Також повідомлялося, що опубліковано відео розстрілу української групи під білим прапором на Донбасі, яка намагалася забрати тіло загиблого українського бійця.
 

Related

Суспільство 7295697021337265274

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item