Їжу запивати шкідливо: дієтологиня назвала причину

Пити воду потрібно лише через півтори години після прийому їжі. Одразу ж запивати не можна, бо спожиті продукти погано перетравляться. Якщо порушувати це правило систематично - з часом виникнуть проблем зі здоров'ям.
Про це розповідає Людмила Гончарова, генетична дієтологиня зі столиці.
Їжу запивати шкідливо: дієтологиня назвала причину
"Лише через півтори години можна бути впевненим, що перетравлення продуктів буде найбільш ретельним", - Людмила Гончарова
"За пів години до прийому їжі треба випити дві склянки води. Після того, як поснідали, пообідали, повечеряли чи просто перекусили - пити через півтори години. Якщо споживати воду одразу - погано переварюються продукти. А це потихеньку викликає порушення слизових. Результат - через 10-20 років у людей з'являються набряки, проблеми з нирками, сечовидільною системою та іншим", - застерігає Гончарова.
Інтервалу в півтори години варто дотримуватися через те, що більшість людей не знають, яка у них кривизна шлунку.
"Лише через цей час можна бути впевненим у тому, що перетравлення продуктів буде найбільш ретельним. А саме знизяться запалювальні процеси у дванадцятипалій кишці й не буде порушень клапану переходу шлунку в дванадцятипалу кишку. Відповідно людина відійде від діагнозу гастродуоденіти - запальних захворювань шлунку та дванадцятипалої кишки", - продовжує генетична дієтологиня.
Якщо ж відчуття спраги нестерпне - cлід прополоскати ротову порожнину.
Брокколі та цвітна капуста шкідливі, якщо їх вживати перед сном. Про це заявили іспанські дієтологи після дослідження.

Related

Здоров'я 1952683498882650132

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item